Inicio > Noticias > Detalle de la noticia
18/06/2019 - Tarragona - CONCIACIÓ EN CAIGUDES D’ALÇADA. UN RISC PRESENT A TOTES LES EMPRESES A Fecha de: 06/06/2019 Jornada: “CONCIACIÓ EN CAIGUDES D’ALÇADA. UN RISC PRESENT A TOTES LES EMPRESES”
Dia: Dimarts, 18 de juny de 2019
Hora: De 9,30 h. a 12,30 h.
Lloc: CEPTA – Avgda. Roma, 7 5èna planta – Tarragona

Lalta sinistralitat relacionada amb els treballs en altura fa necessària una actualització constant dels coneixements sobre els processos i equips de treball que es poden utilitzar per minimitzar aquest tipus daccidents i reduir les seves conseqüències. Lobjectiu de la jornada és donar a conèixer els criteris i conceptes relacionats amb els treballs en altura, experimentar en primera persona, mitjançant la utilització dequips de realitat virtual i entorns 3D, situacions reals de treball i proporcionar eines per a la correcta gestió del risc de caiguda daltura en les empreses.

Ponents:
Sr. Andreu Domingo. Consultor en Prevenció d’Asepeyo. Enginyer Tècnic Industrial per la UPC. Tècnic Superior en Prevenció amb les especialitats de Seguretat, Higiene i Psicosociologia.
Sr. Josep Puig. Consultor en Prevenció d’Asepeyo. Enginyer en Organització Industrial per la UVIC. Tècnic Superior en Prevenció amb les especialitats de Seguretat, Higiene i Psicosociologia.

PROGRAMA:
? Presentació: Sr. Josep Antoni Belmonte, president de CEPTA
9,40 h. Presentació de la campanya. "Caigudes en altura, un risc en totes les empreses" Andreu Domingo. Consultor en Prevenció.
9,55 h. Aspectes de la gestió el PRL i situacions de risc en les caigudes en altura. Josep Puig. Consultor en Prevenció.
10,30 h. COFFE BREAK
11,00 h. Aplicació de les últimes tecnologies en la gestió del risc. - "Realitat Virtual". Andreu Domingo. Consultor en Prevenció. Josep Puig. Consultor en Prevenció.
12,30 h. Precs i preguntes

Rambla Nova, 95 - Tarragona 977 242 313 serveis@cepta.es formacio@cepta.es cepta@cepta.es
https://www.cepta.es/event/jornada-conciacio-en-caigudes-d-alcada-un-risc-present-a-totes-les-empreses-2019-06-18-1015/register
    © funprl 2017